Skip to main content

Vi i Unirad bryr oss om ditt personvern. Derfor innsamler og behandler vi alltid personopplysninger ansvarlig og med ditt personvern i tankene. Denne personvernerklæringen («Personvernserklæringen») beskriver hvordan vi samler inn og bruker dine personopplysninger når du bruker Unirads tjenester («Tjenestene») og blir en Unirad-bruker. Erklæringen beskriver også dine rettigheter og hvordan du utøver dem.

I denne Personvernerklæringen beskriver vi behandlingen av personopplysninger i alle våre Tjenester. Det er derfor viktig at du leser innholdet før du begynner å bruke noen av Tjenestene, og dette er spesielt viktig når det gjelder seksjonene som omhandler Tjenestene du tenker å bruke.

Hvilken informasjon samler vi inn?

Informasjon du gir oss. Du kan gi oss informasjon om deg selv når du bruker en av Klarnas Tjenester, velger å betale med en av Klarnas betalingsmetoder, kontakter oss eller bruker vår kundeportal («Brukerportalen»). Avhengig av hvilken Tjeneste du bruker, kan denne informasjonen være:

  • Personopplysninger og kontaktinformasjon – navn, fødselsdato, personnummer, stilling, faktura og fraktadresse, e-postadresse, mobilnummer, osv.
  • Betalingsinformasjon – kreditt- og debetkortinformasjon (kortnummer, gyldighetsdato og CVV-kode), fakturainformasjon, bankkontonummer osv.

Du kan når som helst endre din profilinformasjon, for eksempel kontaktinformasjon og andre redigerbare innstillinger. Avhengig av land kan dette gjøres enten i Brukerportalen eller ved å kontakte oss.

Informasjon vi innsamler om deg. Når du bruker en av våre Tjenester kan vi – avhengig av hvilken Tjeneste du bruker – samle inn følgende informasjon:

  • Personopplysninger og kontaktinformasjon – navn, fødselsdato, faktura og fraktadresse, e-postadresse, osv.
  • Informasjon om varer/tjenester – detaljer om varene du kjøper.
  • Historisk informasjon – dine kjøp, betalinger.
  • Informasjon om interaksjon mellom deg og butikken – dine tidligere handler med butikken hvor du handler.
  • Geografisk informasjon – din geografiske lokasjon.

Kommunisere med deg.

Unirad kan også bruke opplysningene dine til å kommunisere relevant informasjon om brukte eller lignende tjenester, og å utføre kundetilfredshetsundersøkelser om våre tjenester (for eksempel etter at du har kontaktet Unirads kundeservice) via e-post, sms, telefon eller på annen måte.

Hvem deler vi informasjonen med?

Vi tar alle rimelige kontraktsmessige, juridiske, tekniske og organisatoriske tiltak for å sikre at opplysningene dine behandles sikkert og med et adekvat beskyttelse når de overføres til eller deles med utvalgte tredjeparter som beskrevet nedenfor.

Leverandører og underleverandører. Unirad kan overføre deler av dine personopplysninger til leverandører og underleverandører for utførelsen av våre kontraktsrettslige forpliktelser med deg og de andre formål som er beskrevet i denne Personvernerklæringen. Før vi engasjerer en leverandør eller underleverandør sørger vi for at de oppfyller våre høye personvernstandarder.

Kontaktdetaljer

TLF
+47 222 86 136

Epost
post@unirad.no

Kontortid
Kl. 08:00-16.00.

Postadresse
Unirad AS
Postboks 218
2711 Gran

Organisasjonsnr.:
998 040 892MVA